Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Радзімовська О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Радзімовська О. 
Впровадження психолого-педагогічної технології розвитку професійної ідентичності як умова успішного професійного становлення учнів ПТНЗ [Електронний ресурс] / О. Радзімовська // Педагогіка і психологія професійної освіти. - 2015. - № 1-2. - С. 83-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pippo_2015_1-2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 600.494 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Радзімовська О. В. 
Концептуальні підходи до професійної ідентичності учнів ПТНЗ та її розвитку в умовах професійного навчання [Електронний ресурс] / О. В. Радзімовська. // Технології розвитку інтелекту. - 2015. - Т. 1 Вип. 10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tri_2015_1_10_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.789 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Радзімовська О. В. 
Опитувальник професійної ідентичності учнів професійно-технічних навчальних закладів (презентація авторської методики) [Електронний ресурс] / О. В. Радзімовська // Молодий вчений. - 2015. - № 8(1). - С. 155-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_8(1)__36
Попередній перегляд:   Завантажити - 332.073 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Паска М. З. 
Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_5_19
На сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва - вирощування равликів. М'ясо равликів є дієтичним продуктом, не поступається курячому, оскільки містить величезну кількість корисних вітамінів, амінокислот і мікроелементів, тваринний білок, кальцій, залізо. Перспективною асортиментною групою сьогодні є нові види делікатесних продуктів спеціального призначення. Для створення делікатесних продуктів спеціального призначення проведено аналіз із розширення міркувань про біологічні ресурси, як нові джерела сировини. Ці особливості вказують, що м'ясо виноградних равликів характеризується високим вмістом амінокислот, швидким і повним засвоєнням, відсутністю холестеролу. Запропоновано технологію забою равликів та особливості переробки, які включають промивання, очищення, видалення з мушлі, сортування. З'ясовано, що м'ясо равликів уважається придатним для споживання при проварюванні його протягом 15 хв, тому для виготовлення напівфабрикатів або отримання м'ясного філе є більш вигіднішими равлики природньої популяції - H. pomatia. Визначено особливості впливу термічної обробки на вихід м'яса з різним інтервалом часу. Запропоновано методику визначення виходу готового вареного продукту, враховуючи різний інтервал часу варіння. М'ясо равликів за ступенем готовності поділено на: сире (проварене протягом 5 хв), напівсире (проварене протягом 10 хв) і добре проварене (проварене протягом 15 хв). За результатами досліджень можна стверджувати, що м'ясо равликів H. pomatia за 5 хв уварюється (у %) на 24,33; за 10 хв (у %) - на 31,11, за 15 хв (у %) - на 40,46 відповідно, і за своїми параметрами відповідає втратам маси під час термічної обробки свинини. У висновках обгрунтовано технологію нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування виходу готового вареного продукту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 443.06 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Ігнатович О. М. 
Структурно-функціональні особливості профдіагностичної і профконсультаційної діяльності шкільного психолога [Електронний ресурс] / О. М. Ігнатович, О. В. Радзімовська // Освіта дорослих: теорія, досвід, перспективи. - 2021. - Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/OD_2021_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.5 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Паска М. 
Інновації в готельно-ресторанній індустрії [Електронний ресурс] / М. Паска, О. Радзімовська, І. Гузенко, А. Гузенко, В. Холявка // Humanities studies. - 2022. - Вип. 12. - С. 153-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/humst_2022_12_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 234.116 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського