Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Радзімовська О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Радзімовська О. Впровадження психолого-педагогічної технології розвитку професійної ідентичності як умова успішного професійного становлення учнів ПТНЗ [Електронний ресурс] / О. Радзімовська // Педагогіка і психологія професійної освіти. - 2015. - № 1-2. - С. 83-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pippo_2015_1-2_10
| 2. |
Радзімовська О. В. Концептуальні підходи до професійної ідентичності учнів ПТНЗ та її розвитку в умовах професійного навчання [Електронний ресурс] / О. В. Радзімовська. // Технології розвитку інтелекту. - 2015. - Т. 1 Вип. 10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tri_2015_1_10_7
| 3. |
Радзімовська О. В. Опитувальник професійної ідентичності учнів професійно-технічних навчальних закладів (презентація авторської методики) [Електронний ресурс] / О. В. Радзімовська // Молодий вчений. - 2015. - № 8(1). - С. 155-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_8(1)__36
| 4. |
Паска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_5_19 На сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва - вирощування равликів. М'ясо равликів є дієтичним продуктом, не поступається курячому, оскільки містить величезну кількість корисних вітамінів, амінокислот і мікроелементів, тваринний білок, кальцій, залізо. Перспективною асортиментною групою сьогодні є нові види делікатесних продуктів спеціального призначення. Для створення делікатесних продуктів спеціального призначення проведено аналіз із розширення міркувань про біологічні ресурси, як нові джерела сировини. Ці особливості вказують, що м'ясо виноградних равликів характеризується високим вмістом амінокислот, швидким і повним засвоєнням, відсутністю холестеролу. Запропоновано технологію забою равликів та особливості переробки, які включають промивання, очищення, видалення з мушлі, сортування. З'ясовано, що м'ясо равликів уважається придатним для споживання при проварюванні його протягом 15 хв, тому для виготовлення напівфабрикатів або отримання м'ясного філе є більш вигіднішими равлики природньої популяції - H. pomatia. Визначено особливості впливу термічної обробки на вихід м'яса з різним інтервалом часу. Запропоновано методику визначення виходу готового вареного продукту, враховуючи різний інтервал часу варіння. М'ясо равликів за ступенем готовності поділено на: сире (проварене протягом 5 хв), напівсире (проварене протягом 10 хв) і добре проварене (проварене протягом 15 хв). За результатами досліджень можна стверджувати, що м'ясо равликів H. pomatia за 5 хв уварюється (у %) на 24,33; за 10 хв (у %) - на 31,11, за 15 хв (у %) - на 40,46 відповідно, і за своїми параметрами відповідає втратам маси під час термічної обробки свинини. У висновках обгрунтовано технологію нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування виходу готового вареного продукту.
| 5. |
Ігнатович О. М. Структурно-функціональні особливості профдіагностичної і профконсультаційної діяльності шкільного психолога [Електронний ресурс] / О. М. Ігнатович, О. В. Радзімовська // Освіта дорослих: теорія, досвід, перспективи. - 2021. - Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/OD_2021_2_10
| 6. |
Паска М. Інновації в готельно-ресторанній індустрії [Електронний ресурс] / М. Паска, О. Радзімовська, І. Гузенко, А. Гузенко, В. Холявка // Humanities studies. - 2022. - Вип. 12. - С. 153-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/humst_2022_12_19
|
|
|